RESERVDELSHUSET I LANDSKRONA


 Borgmästarg. 2  0418-251 11
Öppet: Måndag-Fredag kl 9.00-17.00
Reservdelar
Sök reservdelar
Boka service
Boka service
Hos oss hittar du ett brett sortiment av originalmärkesdelar och tillbehör med hög kvalitet till bra pris – och mängder av bilvårdsprodukter. I vår välfyllda butik finns kunnig personal som gärna hjälper dig att ta hand om din bil på bästa sätt.

Reservdelar till alla bilmärken

När du köper reservdelar, tillbehör och verktyg från BDS kan du vara säker på att du får det bästa till just din bil. Våra reservdelar finns för alla bilmärken och bilmodeller. Reservdelarna tillverkas med minst samma kvalitetskrav och efter de specifikationer som biltillverkaren ställer och är då likställd med en originaldel. Vi lämnar självklart alltid 2 års garanti på samtliga reservdelar, oavsett märke.

Välkommen!

Verkstaden i fokus!

Vi levererar delar till bilverkstäder i Landskrona- och Helsingborgs kommun.
Leveranserna sker 2 gånger om dagen. Vi har i dagsläget 1st turbil som cirkulerar. I och med bra fraktavtal kan vi även erbjuda leveranser under dagen direkt från våra leverantörer i Malmö.
Har vi inte delen på lager och du gör din beställning före 10,30 så har du delen ca: 13,00. eller om du beställer innan 17,00 så finns delen hos oss kl 07,00 för utkörning nästkommande dag.

BDS RESERVDELSHUSET HÖRBY LANDSKRONA

Hemsida av Webbolo